Marija Vukoja

Marija Vukoja, vlasnica Restorana Hajdučke Vrleti i osnivačica udruge Visit Blidinje
Marija Vukoja, vlasnica Restorana Hajdučke Vrleti i osnivačica udruge Visit Blidinje predavačica na Konferenciji Apriori Turizam 2019

Marija Vukoja

Vlasnica i menadžerica restorana Hajdučke Vrleti i predsjednica Udruge „Visit Blidinje“ u Parku prirode Blidinje

Sažetak Biografije

Posljednjih 10 godina radi kao menadžerica ugostiteljskog objekta Hajdučke Vrleti u Parku prirode Blidinje. Osvojila je prestižnu nagradu za najboljeg mladog menadžera u BiH za 2017. godinu  prema izboru Nezavisne agencije za izbor najuspješnijih poslovnih ljudi.

Magistrica menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu, završila je stručnu specijalizaciju za odjel hrane i pića u organizaciji Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, kao i stručno usavršavanje za odjel dijetoterapije i režimske prehrane  na istom fakultetu. Ponosna je vlasnica dvaju diploma za razinu 1 i 2 Wine Academy of Croatia, WSET London u oblasti poznavanja vina i sommelierstva.

Potpredsjednica je Udruge Sommeliera u BiH i predsjednica Off Road Kluba Herceg ProTeam koji se profesionalno bavi off road sportovima te organizira jednu od najposjećenijih i najvećih off road utrka na regionalnoj sceni koja se održava u Parku prirode Blidinje  –  pod imenom Međunarodni Memorijalni Off Road Rally  „Vinko Vukoja Lastvić“.